Wednesday, November 24, 2010

Alone in Putrajaya...










Aku berjalan seorang diri di Putrajaya dengan panas hujan aku redah untuk mencari inspirasi. (peh ayat takleh bla)..huhhu.. bAnyak la aku snap gambar tapi, takan nk masuk semuakan..huhuhu gambar yang ini lah yang aku rase yang terbaik... aku berjalan sampai ke tengah hari.. aku harap aku dapat improve kan lagi kemahiran photo ni.. just have fun, tapi ketenangan tu dapat, walaupun aku ajak member, sorang pun tak nk ikut huhhu.. aku berjalan dari Masjid terapung... sampai masjid besi..hahahha jauh gile, dah sampai aku patah balik hahahah ;) gile best.. buat kerja gile dengan tengah panas tu, aku leh berjalan sorang kat sana hahahaha.. gile gempak ( puji diri sendiri ) hahahhaha, aku pernah kat Putrajaya ni pada waktu malam, sumpah lawa gile.. tenang je rasenya, aku kalau boleh nk je snap gambar waktu malam, tapi nanti la.. mungkin hari lain... ;) ni la perjalanan POLARIZE PHOTOGRAPHY ;)

Wednesday, November 17, 2010

Hari Raya Aidil Adha...


MR.POLARIZE.. ;)
Buruknye muka saya hahahaha ;)



Perjalanan POLARIZE PHOTOGRAPHY


Ni la dia gambar suasana di kampung saya ;) hahaha tak bnyak la ambik gambar mase hari raya ni..hihihi.. sebab balik kmpung lambat.. yang best2 semua dah terlepas ;) harap tahun depan dapat ambik gambar yang cun baik punya ;) hahahah gmbar lembu tengh sembelih ke hihih ;) haahaha...

Sunday, November 14, 2010

Friday, November 12, 2010

Kenduri Tahlil....














11.11.2010.... Kenduri Tahlil ,ini dia!!!! kenduri pertama.. baru permulaan ni..huhuhuh, lepas ini akan melangkah ke kenduri paling besar dalam sejarah keluarga aku..ahhahaha..tahlil ini di buat untuk adik aku nak SPM dan perkahwinan kakak aku nanti..semoga dengan doa akan berjalan dengan lancar dan meriah apabila majlis itu berlangsung nanti.. dan kepada adik aku semoga berjaya, tenang dan bijak apabila menjawab exam nanti hahahahah... tahlil pada hari ini memang meriah.. ramai jugak muslimah yang hadir..huuuhhhh, meriah sungguh... tenang rumah aku ini , kerana disajikan dengan alunan zikir dan yassin.. hujan pulak tu.. huuuuuuuuu!!! lagi tenang jiwa.. dengan telatah kanak2 yang hadir.. ahahah ada budak comel gila.. geram aku tengok pipi dia hahahah... nk picit2 je, dapat aku tangkap gambar dia;)... hihhih.. ape2 pun memang best kenduri ini.. harap2 kenduri yang akan tiba nanti akan lebih meriah dengan kehadiran sanak saudara, sahabat handai, dan jiran tetangga.. dan ape yang penting, semoga ia berjalan dengan lancar .... amin!!!!!!


PICTURE BY
amirulex
POLARIZE PHOTOGRAPHY :)

Sunday, November 7, 2010

Kuala Lumpur....








Kuala Lumpur.. wah.. indahnya pada waktu malam.. penuh dengan cahaya dan kecantikan yang memang menarik perhatian.. Siapa cakap negara kita Malaysia tak setanding dengan negara luar.. cuba lihat sendiri.. memang cantik dan memukau pandangan kita..... huhuhuhu

foto by me : amirulex@yahoo.com
POLARIZE PHOTOGRAPHY

Friday, November 5, 2010

Dikejauhan ini....

Sayang,
Di kejauhan ini
Kusentuh hatimu dengan rasaku
Debarnya debar cinta
Denyutnya denyut setia.

Kuusap air matamu yang jernih
Dengannya kusulam rasa kasih
Kutatap matamu yang duka
Di situ kutemui makna rela,

Sayang,
Di kejauhan ini
Kusapa salam setiamu
Kusambut senyum mesramu
Onak, duri dan jeriji besi ini
Takkan menghalang bicara
rasa kita berdua.

Sayang, sayang, sayang,
Semakin terpisah
Cinta kita semakin indah
Semakin jauh
Kasih semakin kukuh.

Kita boleh hilang segalanya
Namun kita tidak mampu kehilangan cinta!